Helemaal naar de meditering – door Mark Siegenbeek van Heukelom

Je hoort steeds meer over de kracht van meditatie. Zo kan vijf minuten per dag mediteren de stress al verminderen. Maar… meditatie, dat is toch zo zweverig? Het vage en ongrijpbare imago van meditatie stoorde ook bestsellerauteur Mark Siegenbeek van Heukelom. Daarom goot hij meditatie in een nieuw jasje: ‘helemaal naar de meditering gaan‘.

In deze interactieve en nuchtere workshop laat hij zien dat mediteren gezond, wetenschappelijk bewezen en pragmatisch is. Hij geeft antwoorden op al je prangende vragen over het ‘hoe & waarom’ van spiritualiteit. Je ontdekt hoe je door middel van meditatie meer focus, ontspanning, wijsheid, effectiviteit en zelfvertrouwen in je leven zal ervaren.

Mark laat je kennis maken met mediteren zonder dat je jezelf hoeft te verliezen in kruidenthee, wierook, aardstralen of klankschalen. Deze workshop is daarom ook uitermate geschikt voor sceptici.

Doelstellingen, leerpunten en resultaten

De deelnemers leren:

  • wat de voordelen van meditatie zijn voor hun werk en privéleven,
  • hoe meditatie werkt en ervaren dit met één of meerdere korte meditatiesessies,
  • hoe ze grip kunnen krijgen om meditatie voortaan dagelijks te kunnen beoefenen,
  • dat meditatie al lang niet alleen meer tot de oosterse filosofie behoort. Ook het westen heeft meditatie ruimschoots omarmd,
  • waarom meditatie nog altijd zweverig over kan komen door de matige marketing die bedreven wordt in de meditatiebranche.

Na het volgen van de workshop ‘Helemaal naar de Meditering’ begin je eindelijk een aantal zaken te begrijpen. Bijvoorbeeld waarom je zus op een yogamat staat en wat je moeder op reis in India probeert te vinden.

Werkwijze

‘Helemaal naar de Meditering’ is heel laagdrempelig en interactief. Mark gaat altijd het contact met het publiek aan. Hij gebruikt elementen als anekdotes, oefeningen, grappen, videofragmenten, energizers en korte meditatieoefeningen.

Mark belooft dat het nuchter blijft, er gelachen zal worden én je iets zult leren waarvan je achteraf zult denken: “Al stond ik er aanvankelijk niet heel erg voor open, ik vond het toch wel erg interessant!”

Benieuwd naar een sneak preview van het boek? Check deze link en als je nog vragen hebt, mail deze naar info@wesharetalent.com