HackOFF: check yourself before you hack yourself! – door DisGover

  

‘Digitale criminaliteit en cybercrime? Dat overkomt mij écht niet!’.

Velen van ons zullen dit denken of zeggen als er weer iets over gelekte gegevens, internetoplichting of whatsappfraude langskomt. Oplichters worden echter steeds slimmer, en slagen er steeds beter in om in te spelen op je emoties: je wordt onder druk gezet of je ontvangt een fantastisch aanbod dat je niet kan negeren. En dat niet alleen: de berichten zijn niet meer generiek, maar persoonlijker dan ooit.

In opdracht van Gemeente Hilversum is HackOFF (7 trainees van traineebureau DisGover) de uitdaging aangegaan om een preventieve aanpak tegen cybercrime en digitale criminaliteit te ontwikkelen. In juni lanceren zij de HackOFF challenge. Meer weten over deze challenge en hoe je zelf ook meer cyberweerbaar kunt worden? In deze webinar wapent HackOFF je tegen de gevaren uit de digitale wereld!

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.