Groeien met Emerging Technology onder de motorkap! – door Finturi*


DIT EVENT IS VERPLAATST NAAR 4 MEI

Finturi is een Fintech startup. Binnen en met Finturi werkt een internationaal team van experts die eerder aansprekende blockchain-producten in de Healthcare, Finance en Agritech sector hebben geleverd. 

Blockchain, Artificial Intelligence, Machine Learning, Data Science zijn hier geen mooie buzzwords, maar dagdagelijkse praktijk in het realiseren van ’s werelds beste factuur financieringsplatform. Met dit platform kunnen organisaties binnen 24 uur geld tegen de beste rente krijgen.

Johannes Brouwer neemt ons met zijn team mee in de wereld van startups en nieuwe technologie. Een middag waarin we kennis maken met een mix van innovatie gedrevenheid, groeistuipen in de markt, maar zeker ook nuchtere toepassing van al die mooie buzzwords om een baanbrekende oplossing in de markt te zetten.

Ben jij verantwoordelijk voor innovatie, bezig met digitale transformatie of aan het piloten met nieuwe technologie? Kom dan leren wat innoveren is, zien hoe emerging technology gewoon wordt toegepast en ervaren hoe een startup met groeistuipen omgaat.

Heb je nog vragen? Stuur deze naar margot@wesharetalent.com