Groei door financiering – door BVV Consultancy & Finance

In deze masterclass gaan we samen kijken naar de groeifases van een fictieve handelsonderneming en welke mogelijkheden er in de verschillende fases zijn om deze groei te financieren. We zullen in elke fase de mogelijkheden tegen elkaar afzetten en samen een keuze maken in de beste passende financieringsoplossing(en). De masterclass zal interactief zijn en het verloop is afhankelijk van de keuze van de deelnemers. De masterclass wordt gegeven door Bert van Vliet en Bastiaan Breugem

Bastiaan is directeur/eigenaar van Financieringsgilde Adviesgroep, een landelijke samenwerking van adviseurs op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Hij is woonachtig in Zoetermeer met zijn vrouw en vier kinderen. Zijn hobby’s betreffen sport en lezen.

Bert is directeur / eigenaar van BVV Consultancy & Finance en heeft een strategische samenwerking met de Financieringsgilde Adviesgroep. Bert heeft 35 jaar ervaring vanuit de zakelijke bancaire wereld. Naast financiële interesses is hij ook graag in de weer met sport in het algemeen.

Vragen? Mail naar margot@wesharetalent.com