Gett comfortable with the uncomfortable – door Gettinvolved

Hoe vaak heb je het wel niet gehoord: ‘Je moet uit je comfortzone stappen om te groeien.’ En nadat één van je collega’s je weer eens dezelfde tip geeft, neem je jezelf voor om deze keer toch echt je behoeftes uit te spreken, die presentatie te geven of die nieuwe sport uit te proberen. Maar als het moment dan daar is, durf je het toch niet en besluit je dat morgen wellicht een betere dag is, of volgende week, of volgende maand… Een paar maanden later kom je erachter dat je nog steeds op hetzelfde punt staat en precies dezelfde resultaten aan het boeken bent… Hoe komt dat toch?

Tijdens de masterclass gaat Philip La Rose, trainer bij o.a. Gettinvolved en YSE, aan de slag met de volgende vragen:

  • Wat maakt dat het zo moeilijk is om nieuw gedrag te laten zien zodat we nieuwe resultaten gaan boeken?
  • Hoe zetten we die eerste stappen buiten de comfortzone?
  • En belangrijker nog, hoe kan je je comfortabel gaan voelen met dingen die buiten je comfortzone liggen? 

Philip stapte een aantal jaar geleden zelf uit zijn comfortzone door als Supply Chain Management Trainee van YSE lezingen en trainingen te gaan geven over Persoonlijk Leiderschap. Inmiddels geeft hij dagelijkse lezingen en trainingen over persoonlijk leiderschap en traint hij mensen te groeien door buiten hun comfortzone te treden.

Na deze interactieve masterclass van Philip begrijp je hoe je eerder nieuwe resultaten kan boeken in je leven, hoe je makkelijker uit je comfortzone kan stappen en hoe je je comfortabeler kan voelen buiten je eigen comfortzone. Deze sessie is vooral voor mensen die bereid zijn om te leven aan de randen van hun comfortzone.

Dit event is onderdeel van The Week of Growth van The Growth Collective.

Heb je een vraag? Mail naar info@wesharetalent.com.