Fondsenwerving: van traditie naar innovatie – door EpilepsieNL

   

Epilepsie verstoort levens. Van 200.000 mensen in Nederland. Overdag, ’s nachts, tijdens het boodschappen doen, klussen of onderweg naar school of je werk. Voor sommigen iedere dag, voor anderen tweemaal per jaar. Maar altijd onverwacht. Het kan ieder van ons overkomen. Mij, jou, je ouders of je kind, in elke fase van het leven. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding. Mensen met epilepsie hebben een drie keer hogere kans om voortijdig te overlijden.

EpilepsieNL maakt wetenschappelijk toponderzoek mogelijk en zet zich in voor betere zorg en kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie en hun omgeving.

In deze interactieve presentatie deelt EpilepsieNL inspiratie over de nieuwe positionering en fondsenwerving strategie. Daarnaast maken ze graag gebruik van jouw kennis, netwerk en ideeën.

  • We nemen je mee in de totstandkoming van de nieuwe positionering en merkidentiteit van EpilepsieNL, die we samen met Total Design hebben ontwikkeld.
  • We delen onze visie op de transitie van traditionele naar disruptieve fondsenwerving en de ontwikkeling van innovatieve formats gericht op media en bedrijven.

Vervolgens gaan we graag in gesprek over het succesvol betrekken van het bedrijfsleven bij EpilepsieNL middels de formats die we ontwikkeld hebben. En we zijn benieuwd naar jouw disruptieve ideeen.

Vind je het leuk om zowel geinspireerd te worden als mee te denken met EpilepsieNL? Meld je dan aan voor dit event.

Spreker Jasper Hunting is interim hoofd marketing en fondsenwerving bij EpilepsieNL en heeft daarnaast zijn eigen impact bureau GoodHunt. Jasper heeft 15 jaar marketing en sales ervaring op het snijvlak van merken, sport en maatschappij en helpt zowel merken als goede doelen te groeien door impactvolle concepten en partnerships te ontwikkelen.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.