Fit en vitaal 2022 in! Aan welke knoppen ga jij draaien? – door KLIMMR


Fit en vitaal 2022 in! Aan welke knoppen ga jij draaien?

Bij KLIMMR, het samenwerkingsverband van 21 woningcorporaties, bekijken ze vitaliteit vanuit de Vitalogie. Vitalogie (uit het Latijn “leven” en lógos “leer”) is de leer van vitaliteit van levende wezens en levensvormen. En vitaliteit en gezondheid was nog nooit zo belangrijk.

Het jaar 2021 bracht veel uitdagingen met zich mee. Zeker als het gaat om vitaliteit. Wil jij ook niets liever dan 2022 met een positief doel starten, dat bijdraagt aan fit en vitaal (thuis)werken en leven?  

In het webinar ‘Fit en vitaal 2022 in!’ krijg je inzicht aan welke knoppen jij kunt draaien om met plezier en energie je werk doen. Om je fit en vitaal te voelen. Misschien denk je daarbij meteen aan gezond eten en genoeg bewegen? Klopt! Maar er zijn nog veel meer knoppen waar je aan kunt draaien. Daarover kan Winanda Hordijk als Vitaloog bij KLIMMR je alles vertellen. In een interactief webinar neemt ze je mee in de datgene wat jíj kunt doen om in 2022 de beste versie van jouzelf te zijn. Je krijgt inzicht in jouw vitaliteit en maakt in 90 minuten een plan met handvatten waarmee jij aan de slag kan. Doe je mee?

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com