Find your purpose! – door Tripido en WeShareTalent


Steeds meer bedrijven formuleren hun doelen aan de hand van people, planet, profit en steeds meer medewerkers vinden het belangrijk dat hun organisatie maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Een van de drie pijlers van WeShareTalent is bijdragen aan maatschappelijke groei van organisaties. Tijdens deze sessie gaan we in gesprek over wat de mogelijkheden zijn bij WeShareTalent om bij te dragen aan jullie maatschappelijke ambities.

Maatschappelijke themaweken
Elke week staat er bij WeShareTalent een ander thema centraal, waarin maatschappelijke organisaties denktanks, inspiratiesessies of workshops geven. Thema’s die al de revue zijn gepasseerd zijn: eenzaamheid, diversiteit en inclusie maar ook schuldenproblematiek of onderwijs. Op deze manier kunnen collega’s op een laagdrempelige manier kennismaken met sociale vraagstukken. In vogelvlucht gaan we door een aantal themaweken heen en gaan we in gesprek over de volgende onderwerpen: 

  • Wat zijn de verschillende workshops en inspiratiesessies?
  • Welke thema’s ontbreken? Of moeten nog een keer terug komen?

Medewerker vrijwilligerswerk
Tripido en WeShareTalent willen zo veel mogelijk werknemers inspireren en activeren om naast hun reguliere werk ook vrijwilligerswerk te doen. Waarom? Je leert ervan, de maatschappelijke organisatie leert ervan, het houd je scherp en het voelt gewoon goed. In het tweede gedeelte van deze sessie gaan we met elkaar in gesprek over: 

  • De positieve gevolgen van medewerkers vrijwilligerswerk
  • De mogelijkheden van het doen van vrijwilligerswerk via Tripido / WeShareTalent
  • Ruimte voor vragen en discussie
Dit event is onderdeel van The Week of Growth van The Growth Collective

Heb je nog vragen? Mail naar lisan@wesharetalent.com