FARM KITCHEN: Het wereldwijd eerste lokale Business-for-Business Food concept – door C-BetaC-Bèta
organiseert in samenwerking met KarpaCreabitat en The Impacters, een digitaal programma over lokale voedselproductie, bodembalans en werknemersgezondheid. Eveneens wordt het Farm Kitchen concept gelanceerd, een creatie van Jonathan Karpathios en Xander Meijer.

Voedselkringloop en innovatie
Eén van de circulaire uitdagingen richt zich op ons voedselsysteem. De korte keten aanpak is een concrete strategie om minder CO2 te genereren, een beter verdienmodel voor boeren te realiseren, natuurlijke landbouw te stimuleren én de consument een vitalere leefstijl te bieden.

Uit het duurzame food laboratorium van Karpa is de FARM KITCHEN ontwikkeld die circulaire keukens bouwt op plekken waar veel mensen eten. Vanuit de ‘3x Goed’-visie belooft de Farm Kitchen een veel betere oplossing voor catering dan het reguliere model. 3 x Goed betekent: Good Soil, Good Food, Good People, dat is de magische drietrap. Het begint met goede grond, daar groeit gezond voedsel op en die voedt gezonde werknemers. Door de Farm Kitchen op de juiste locaties te plaatsen draagt het bij aan de korte keten wens én verhoogt het de participatie van zowel boeren als de consument.

Wil je meer hierover weten? Meld je dan aan voor dit event. Voor vragen kun je mailen naar info@wesharetalent.com