Enabling sustainability through digitalization – door YSEEnabling sustainability through digitalization

Ben jij benieuwd hoe thema’s als Internet of Things, kunstmatige intelligentie en big data kunnen bijdragen aan de ambitie van organisaties om circulariteit te implementeren in de bedrijfsvoering? In samenwerking met Philips organiseert YSE een denktank over de kansen die het raakvlak tussen digitalisering en duurzaamheid biedt.

Tijdens deze denktank zal de Director Sustainability van Philips, Markus Laubscher, ons meenemen in de visie van Philips op het integreren van digitalisatie en circulariteit. Ook zal vanuit de samenwerking tussen YSE en Philips inzicht worden gegeven in de strategie en het model dat is ontstaan op het raakvlak van digitalisering en circulaire economie. 

Vervolgens gaan we samen aan de slag met vragen als “Welke kansen liggen er binnen uw organisatie om door middel van digitalisering naar een meer circulair business model te gaan?” of “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat barrières voor het integreren van duurzaamheid en digitalisatie weggenomen worden?”. Gedurende deze sessie krijg je inzichten vanuit andere bedrijven en breng je eigen inzichten op deze thematiek in.

Voor wie?

Professionals op gebied van digitalisering, innovatie en duurzaamheid die op zoek zijn manieren waarop digitalisering een rol kan spelen in het bereiken van doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Voor vragen kun je terecht bij margot@wesharetalent.com