Een nieuwe creatieve hotspot voor een duurzame toekomst – door Sapiens

   

Sapiens is een uniek concept dat elementen van een museum, een laboratorium, een werkplaats en een denktank in zich verenigt. Hier gaan jonge professionals uit de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid en de creatieve industrie samen aan het werk om de enorme vragen op te pakken die de klimaatcrisis en de biodiversiteitscrisis aan ons stellen. Naast dat jonge professionals en academici dagelijks in een snelkookpan aan projecten zullen gaan werken, zijn er lezingen, debatten en tentoonstellingen die oplossingen in deze werkplaats stimuleren. Bij dit initatief van Naturalis Biodiversity Center, Vrije Universiteit Amsterdam, architectenbureau MVRDV en ontwikkelaar EDGE is alle denkkracht nodig die we als Homo Sapiens hebben! Dus hé, help jij ook mee aan het verduurzamen van onze planeet? 
 
Caroline Breunesse, één van de initiatiefnemers en Hoofd Tentoonstellingen Naturalis, zal je meenemen in het gloed nieuwe initiatief dat in 2022 opent op de Zuidas in Amsterdam. In deze bijeenkomst vertelt ze over de plannen en nodigt ze je uit om actief mee te denken en mee te bouwen aan dit vernieuwende concept.

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.