Duurzame fashion.. wat houdt dit precies in? – door xoberlin

Deze ochtend geeft Leonor von Salisch jou inzicht over wat het begrip ‘duurzaamheid’ nou eigenlijk inhoudt in de mode. Welke veranderingen zijn er zichtbaar binnen deze markt? Welke merken zijn nou echt duurzaam? En wat kan jezelf doen als consument om duurzamer te consumeren?

Leonor von Salisch woont sinds 8 jaar in Berlijn en is sinds een ruime 10 jaar werkzaam in de creatieve sector. Ze heeft haar eigen creatieve agency genaamd xoberlin opgericht, waarbij zij zich voornamelijk focust op het maken van duurzame foto- & videocampagnes.

Merken hebben een toenemende behoefte aan visuele content, waarbij het video format steeds vaker voor marketingdoeleinden op social media wordt ingezet. Bij xoberlin wordt op efficiënte en creatieve wijze hoogwaardige content geproduceerd met kleine, slagvaardige teams. Zo wordt het ook voor de kleinere merken toegankelijk gemaakt om mee te concurreren op hun visuele communicatie. 

De missie van Leonor is om bij te dragen aan de mode-industrie waar volgens haar de toekomst ligt; een duurzame toekomst. Door met progressieve, duurzame fashion & lifestyle merken samen te werken, kan ze als beeldmaker voor marketingdoeleinden bijdragen aan een toekomst waar ze zelf volledig achter kan staan. 

Ben je benieuwd hoe de bedrijfspositionering van xoberlin tot stand is gekomen en deel je een duurzaamheidsvisie? Meld je aan en krijg inzicht over verduurzaming binnen de mode-industrie.

Voor vragen kun je mailen naar info@wesharetalent.com