DQ Discovery Workshop: leer hoe je je digitaal quotiënt kunt verhogen

Je wilt de juiste strategie, cultuur en skills voor het digitale tijdperk. Dat is duidelijk. Maar welke zijn dat eigenlijk?

Om digitaal te zijn moet je meer kunnen dan in nullen en enen denken. Of handig zijn met je nieuwe iPhone. Het digitaal quotient wordt wel gezien als het middel om halsstarrige onkunde, onwil en onbegrip over digitalisering effectief aan te pakken. In deze workshop gaan we met dat digitaal quotiënt aan de slag. 

Het digitaal quotiënt framework geeft alle handvatten om beter, sneller en gemakkelijker inzicht te verwerven in het digitaal quotiënt van jouw organisatie. Daarmee word je een betere digital burger, digitale co-creator en digitale vernieuwer. 

De workshop draait om vier praktische experimenten om te werken met:

  1. Digital rights & literacy
  2. Digital emotional intelligence & communication
  3. Digital safety & security
  4. Digital use & identity

Met dit alles geef je het antwoord op de vraag: Hoe digitaal ben ik eigenlijk? En je gaat naar huis met praktische inzichten over hoe jij en je organisatie je digitaal quotiënt kunnen verhogen. 

Deelname is beperkt tot 12 deelnemers, waarvan we een actieve en gemotiveerde deelname verwachten. Het is handig om je laptop mee te nemen, om deel te kunnen nemen aan de oefeningen.

Vragen? Mail naar margot@wesharetalent.com.