DIT EVENT IS VOL – ONLINE via Zoom: inspiratie sessie werken aan je netwerk voor jouw volgende baan voor Rabo-medewerkers

WeShareTalent organiseert in juni acht inspiratie sessies voor Rabobank-medewerkers. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de diverse sectoren, om je zo een beeld te geven van hoe het is om te werken in deze sectoren. Tijdens deze sessies is er ruimte voor verdieping, kun je al je vragen stellen aan ervaren managers en sparren met oud-Rabobank medewerkers die je voor zijn gegaan in het zetten van de next step. In twee uur tijd krijg jij zo, samen met een kleine groep Rabo collega’s een scherper beeld van de branches die je interessant vindt.

 

Werken aan je netwerk voor je volgende baan: wil jij actief je netwerk uitbreiden om je kansen op een volgende droombaan te vergroten? In deze sessie gaan we op maat in op individuele wensen. Denk hierbij aan jouw wens. Wil je meubelmaker worden? Woon Etaleur? Reisadviseur? Of wil je je laten omscholen tot bewindvoerder of een andere rol in schuldhulpverlening? Mobiliteit adviseurs bij uiteenlopende organisaties Gino, John en Hans helpen je een stapje verder.

 

Mail bij vragen naar rennie@wesharetalent.com