DIT EVENT IS VOL, JE WORDT OP DE WACHTLIJST GEZET – Ontwikkel jezelf met een rol als toezichthouder – door Governance by Meaning


Governance by Meaning (GbM), onderdeel van The Growth Collective, heeft de ambitie om Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen te verjongen, vernieuwen, verfrissen en te veranderen. We willen verjonging in de boardroom, toezichthouders die als team groeien, die werken aan eigen ontwikkeling en vanuit hun kennis en ervaring een bron van inspiratie zijn voor de organisatie en het bestuur.

Governance by Meaning is een netwerk dat huidig, aankomend en toekomstig toezicht talent verbindt en ontwikkelt. Samen bieden wij voor en met deze doelgroepen allerlei initiatieven aan en helpen wij nieuwe toezichthouders aan een toezichtrol. Onze missie is tweeledig; aan de ene kant ontwikkelen we de toezichthouders van de toekomst en aan de andere kant koppelen we talentvolle toezichthouders aan raden van toezicht.

Tijdens deze sessie nemen (aanstormende) toezichthouders Jeroen Bakker en Jeroen Ykema je mee in hoe een toezichthoudende rol kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van jouw persoonlijke doelen gaan we hiermee aan de slag. 

Dit event is onderdeel van The Week of Growth van The Growth Collective

Vragen? Stuur een e-mail naar info@wesharetalent.com.