DIT EVENT IS VOL, JE WORDT OP DE WACHTLIJST GEZET – De essentie van authentiek persoonlijk leiderschap – door Actos TalentsWij geloven erin dat je gedrag van nu zijn oorsprong vindt in je verleden. Bij jouw geboorte zijn de eerste pagina’s al geschreven, omdat je voortkomt uit de genen en voorgeschiedenis van je ouders. Daarna word je verder gevormd door je opvoeding, je ervaringen en de boodschappen die je meekrijgt. De plek die je vroeger als kind had aan de eettafel is bepalend voor hoe je vandaag aan de vergadertafel zit. Bewustwording van jouw persoonlijke geschiedenis geeft begrip van je uitgesproken kwaliteiten, valkuilen, irritaties en hardnekkige gedragspatronen in het nu. Het helpt ook om de communicatie, emoties en conflicten te begrijpen die optreden in teams.

Authentiek persoonlijk leiderschap is jezelf kennen, je innerlijke kompas volgen en van daaruit leiding geven aan je leven en je werk. Het is bewust worden en erkennen van je gedragspatronen, overtuigingen en emoties. Daar ligt de weg naar het benutten van je volle potentieel.

Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die op geheel eigen wijze en met meer impact leiding wil geven aan zichzelf en anderen (teams, collega’s, klanten, gezin). En voor iedereen die niet op zoek is naar een kunstje, maar naar duurzame ontwikkeling van het eigen authentiek persoonlijk leiderschap.

Wat brengt het je?

  • Inzicht in oude gedragspatronen, waardoor je deze kunt doorbreken
  • Nieuwe handelingsstrategieën in je persoonlijk leiderschap
  • Meer verbinding met hoofd, hart en handen als jouw hulpbronnen
  • Een helder beeld van jouw eigenheid en unieke stijl.

Deze masterclass wordt gegeven door Hester Bruijn, coach en trainer bij Actos Groep en directeur bij Actos Talents.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.