Digitale collegialiteit – door GrowQu, Kirkman Company & Work21

   

Hoe werk je in een tijd waarop thuiswerken en digitaal werken de norm is goed samen met collega’s? In het tijdsbestek van een aantal maanden is het werkveld volledig veranderd. Het ziet ernaar uit dat de tijdelijke oplossing van thuiswerken op lange termijn impact zal hebben. Veel bedrijven zetten in op hybride werkvormen om ook na de crisis effectiever en efficiënter om te gaan met tijd.

Tijdens het webinar digitale collegialiteit bespreekt GrowQu samen met Jeanice Boerland van Kirkman Company hoe onze gedragsvoorkeur stijl tot uiting komt in een online dynamiek en hoe we kunnen zorgen voor meer verbinding. 

Een consultant en trainer, Cees Robbertsen, van GrowQu, bespreekt welke impact digitaal samenwerken op collegialiteit en feedback geven heeft en hoe hier mee om te gaan. 

Een ander belangrijk element is leiderschap of afstand. Hoe kun je aansluiting houden met je team en de motivatie niet verliezen? Sanneke Kats van Work21 geeft hier inzage over en presenteert haar bevindingen van een onderzoek onder directeuren en HR managers. 

Vragen? Mail naar margot@wesharetalent.com