Digital Now: Scaling Smart Solutions – door YSE (van 17 sept)

Digital Now 2020! Scaling Smart Solutions.

AI, Internet of Things (IoT) en 5G. Slechts een greep uit de termen waar je tegenwoordig niet meer omheen kan. Maar hoe maak je de vertaalslag van een slim idee naar een sterk business model binnen een bestaande organisatie? En hoe integreer je dit succesvol op volle schaal? Op de 3e editie van Digital Now! doe jij de benodigde skills op om jouw slimme digitale idee van een proeftuin naar de praktijk te brengen. Experts delen hun ervaringen en oplossingen. 

Onder andere Schiphol, BDR Thermea en BIT delen hun ervaringen en hoe zij erin zijn geslaagd innovatieve digitale oplossingen succesvol te implementeren én op te schalen. Van powerpoints vol buzzwords naar echte praktijk waarin duurzame waardecreatie centraal staat. 

Na deze inspirerende sessies kun je deelnemen aan diverse hands-on workshops. Neem hiervoor een laptop met volle accu mee! We sluiten de dag af met een borrel waar je ‘like-minded’ mensen ontmoet en de kans krijgt om na te praten met onze workshop leaders. Ben jij erbij? Klik hier voor meer informatie over de sprekers en hosts!

Voor wie? 

Professionals binnen de thema’s digitale transformatie, technologie en future business die op zoek zijn naar handvatten om ideeën m.b.t. smart solutions in hun organisatie verder uit te rollen.

Deze middag is met name bedoeld om ervaringen te delen omtrent opschaling middels praktijkvoorbeelden. De workshops zijn ingericht voor verschillende kennisniveaus. Zo kan iedereen meedoen!

Wanneer?
– 17 september 2020 van 12:30-17:00 uur 

Waar?
– Botanische tuinen, Budapestlaan 17, 3584 CD Utrecht. Gratis parkeren beschikbaar en per OV goed bereikbaar. 

Kosten?
– Gratis

Programma: 

Over het inhoudelijke programma volgt snel meer informatie. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Houdt deze webpagina in de gaten of volg ons op LinkedIn

Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar digitalnow@yse.nl

Young Professional (0-2 jr werkervaring) of Masterstudent en ook geïnteresseerd? Dat kan! Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor young professionals en ambitieuze masterstudenten op basis van cv selectie. Stuur je cv naar digitalnow@yse.nl

Er is beperkte capaciteit, vol = vol dus wacht niet te lang met aanmelden!