Denktank Positieve Psychologie binnen jouw organisatie

Tegenwoordig werken we al lang niet meer alleen voor het brood op de plank. We vinden het belangrijk om voldoening te halen uit ons werk en houden ons ook bezig met zingeving en een goede werk-privé balans. Kortom: we willen gelukkig zijn in wat we doen. Als leidinggevende, project- of programmamanager en HR-professional is het steeds belangrijker om in te spelen op het geluksniveau en het welzijn van je werknemers, maar hoe doe je dat? Heb jij inzicht in jouw geluksniveau en dat van je teamleden? Is geluk maakbaar? En wat is de invloed van geluk op de bedrijfsresultaten?
 
Op 20 september duiken we tijdens een interactieve denktank in de wereld van Positieve Psychologie. We nemen uitgebreid de tijd om stil te staan bij (de maakbaarheid van) geluk in het algemeen, en besteden aandacht aan Positieve Psychologie op de werkvloer, in relatie tot (persoonlijk) leiderschap.

Tom Plug
Tom Plug (PlugHRM en KPN) werd in 2015 gegrepen door wat later het gedachtegoed van de positieve psychologie bleek te zijn. Sinds die tijd heeft Tom zich verdiept in deze wetenschap en heeft hij de ideeën rondom positieve psychologie in inspirerende verhalen omgezet, zoals best practices die organisaties helpen om de betrokkenheid van werknemers te verbeteren. Met deze verhalen wil hij organisaties, managers & teams, en individuen bekend maken met de positieve psychologie. Daarnaast wil hij hen de krachtige effecten ervan laten ervaren en toepassen

Het programma
De denktank begint om 13.00 uur (inloop 12:45 uur) met een presentatie van Tom over geluk en positieve psychologie op de werkvloer. Gedurende de interactieve sessie is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Je gaat naar huis met concrete handvatten zodat je deze de volgende dag direct in praktijk kunt brengen. Om 16:30 uur sluiten we af met een borrel voor wie met ons het weekend in wil luiden.

Aanmelden? Leuk! Dit kan via de WeShareTalent-app, website of door een mailtje te sturen naar margot@wesharetalent.com