Denktank Internet of Things – door House of Digital

House of Digital is een samenwerking op initiatief van de gemeente Amsterdam, het ROC van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en een aantal bedrijven.

Het doel is om meer en beter digitaal onderlegde medewerkers op te leiden voor de arbeidsmarkt om het groeipotentieel van bedrijven structureel te ondersteunen door:

  1. Co-creatie met het bedrijfsleven: het beter laten aansluiten van de digitale vakgebieden binnen het MBO op de beroepspraktijk
  2. Stimuleren van doorlopende leerlijnen: het beter laten aansluiten van de digitale vakgebieden op het HBO om meer MBO studenten te laten slagen in deze veel gevraagde digitale studies.

Voor deze denktank willen we vooral kijken naar de opkomende ontwikkelingen binnen IOT. Zijn er nu of in de nabije toekomst al beroepen waarvoor wij onze ICT studenten niveau 3 en 4 kunnen opleiden?
Zo ja; waar ligt dan de focus, welke kennis en vaardigheden hebben zij daarvoor nodig en hoe kunnen wij onze studenten begeleiden en faciliteren in het opdoen van deze kennis en vaardigheden?

Communitymanager Edwin van de Hee nodigt jullie uit om tijdens deze sessie over bovenstaande onderwerpen en vragen mee te denken.

Voor vragen kun je mailen naar info@wesharetalent.com.