De nieuwe realiteit van Learning & Development by Signify, voormalig Philips Lighting

De formele manier van leren sluit de kenniskloof niet meer. Welke alternatieven hebben we? 

Er is een verschil tussen traditionele studenten en de nieuwe generatie studenten in de manier waarop het brein werkt. Sommigen lijden aan een cognitieve overbelasting, terwijl anderen perfect kunnen multitasken en snel kunnen schakelen tussen verschillende informatiekanalen. Deze ‘digital natives’ zullen binnenkort op de werkvloer verschijnen, wat van invloed zal zijn op de huidig aangeboden leermogelijkheden. Maar ook op de manier waarop we L&D organiseren in organisaties. Daarnaast neemt de druk toe op L&D-professionals om creatiever, ondernemender en kostenbewuster te zijn wanneer het gaat om de levering van nieuwe informatie en kennis aan medewerkers.

Hans Ramaker, Senior Director van Signify, is verantwoordelijk voor het introduceren en implementeren van een nieuwe leervisie en technologieën binnen Signify om leren efficiënter te maken en de totale kosten van training te verlagen, terwijl de continue leermindset binnen de organisatie wordt verbeterd. Hij won verschillende internationale prijzen met nieuwe leeroplossingen gericht op organisatieprestaties.

Deze sessie verklaart niet alleen de noodzaak van verandering, maar toont ook echte voorbeelden van nieuwe leeroplossingen die geïmplementeerd zijn in Signify. 

Programma: 

13:00 – 14:00    Optie a: Rondleiding Lighting Application Center (beperkte deelname Ca. 15)
                          Optie b: Presentatie van Bob Mosher “Old way of Training versus Performance Support”
14:00 – 14:50    Deel 1: Interactieve presentatie, De nieuwe realiteit van L&D, Verstorende veranderingen
14:50 – 15:10    Break
15:10 – 16:00    Deel 2: Interactive presentatie, De nieuwe realiteit van L&D, Verstorende oplossingen
16:00 – 17:00    Drankjes op “de Strip”

Meld je aan voor deze unieke sessie! Voor vragen kun je mailen naar: margot@wesharetalent.com