De kunst van het vechten – Black Belt Leadership (van 23 juni)

Leer in deze workshop om maximaal resultaat te halen met een minimum aan inspanning. Dit maakt het leidinggeven aanmerkelijk efficiënter. Hoe dan? Iemand die leiding geeft, kan veel leren van een Martial Artist (vechtkunstenaar). Martial Arts zijn systemen en tradities voor training om te leren vechten waarbij het gaat om jezelf of anderen te verdedigen of aan te vallen. Martial Arts en leidinggeven leer je door te doen, te ervaren en te reflecteren. Niet door het lezen van woorden.

Peter Velseboer, een ervaren bestuurder en Martial Arts black belt gebruikt zijn kennis van de vechtsport in zijn werk en in zijn coachingspraktijk. Tijdens deze workshop leert hij je mastermovements onder de knie (en in het hart, hoofd en ziel) te krijgen. Je maakt kennis met: Tai Ki Ken (japans: Tai = groot/verheven, Ki = energie, Kenpo (of chuan fa) = (vuist-) kunst). Het lichamelijk ervaren van deze principes en het reflecteren daarop draagt zorg voor interessante en opmerkelijke inzichten die je als leidinggevende verder helpen. De vertaling naar de dagelijkse praktijk wordt in de workshop in daad en woord duidelijk. Het leereffect is enorm!

Draag tijdens deze workshop gemakkelijk zittende kleding en sportschoeisel, we gaan bewegen. Het “vechten” wordt zeer veilig en voor iedereen op maat aangeboden.  

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar margot@wesharetalent.com