De cultuur van Innovatie en Ondernemerschap: Hoe wordt je als organisatie wendbaarder? – door STUDIO.WHY

Deze middag zijn wij virtueel te gast op een zeer bijzondere locatie: het monumentale stationsgebouw van Geldermalsen. Vanuit deze locatie helpt STUDIO.WHY organisaties in binnen- en buitenland om te werken aan een cultuur van innovatie, waarbij eigenaarschap, ondernemerschap, lef, creativiteit en samenwerking vaste ingrediënten zijn. 

STUDIO.WHY gelooft dat de toekomst wordt gecreëerd door toekomstige generaties. Daarom focust zij op het faciliteren van verandering via deze groep. In de zes jaar van haar bestaan is de organisatie uitgegroeid tot een club van vooral jonge ondernemers die grote organisaties als het Ministerie van Defensie, Sandoz, RAI, De Efteling en Rijkswaterstaat helpen met hun transitie. 

STUDIO.WHY is naast Nederland inmiddels ook gevestigd in Duitsland, Zuid Afrika, Canada, Mexico en Brazilië. 

Programma:

12.50 – 13.00 uur virtuele inloop
13.00 – 13.10 uur introductie STUDIO.WHY
13.10 – 16:00 uur serious game: Design Thinking Experience.
16.00 – 16.30 uur vraag en antwoord en afronding

De week voorafgaand aan deze bijeenkomst wordt je gevraagd om een tech check uit te voeren op een tijdstip dat jou het beste schikt. Tijdens deze check leer je op speelse wijze het digitale platform miro kennen dat we tijdens de Design Thinking Experience gebruiken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je op een veilige manier toegang krijgt tot de bijeenkomst.

Voor het goed kunnen deelnemen raden we ten zeerste aan om gebruik te maken van de browser Chrome en dat buiten een eventueel aanwezige beveiligde schil van jouw organisatie te doen, omdat dat tot ongewenste haperingen en functionaliteitsverlies kan leiden.

Heb je vragen? Mail dan naar margot@wesharetalent.com