De 6 sleutels voor versterken van autonomie en agility – door CoreChange

Je weet dat het kan: ruimte en autonomie geven aan je professionals, zodat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen en soepel samenwerken voor tevreden klanten. Toch krijg je het nog niet altijd voor elkaar. 

Herken je dit?

  • Je wilt je medewerkers alle ruimte geven, maar je wilt ook betrokken zijn en aandacht geven; hoe doe je dat?
  • Je wilt autonomie geven, maar toch ook in control blijven, want je bent ten slotte eindverantwoordelijk, hoe doe je dat?

Hoe zou het voor je zijn als je precies wist hoe je eigenaarschap en zelfstandig samenwerken kon stimuleren?
Hoe zou het zijn als je collega’s zelf knopen doorhakken, de knelpunten met elkaar oplossen en dat jij daar niet in nodig bent – terwijl je er met écht vertrouwen naar kunt kijken. Om je mensen te zien groeien in vaardigheden en zelfvertrouwen?
Hoe zou het zijn als je collega’s dingen oppakken en tot een goed einde brengen, dat ze er steeds meer plezier in krijgen en er steeds beter in worden.

Het kán, door je manier van leidinggeven aan te passen. Leer hoe je kunt effectiever eigenaarschap stimuleert, meer impact genereert door minder (maar wel het juiste) te doen.

Ontdek ‘De 6 sleutels voor versterken van autonomie en agility’ in dit webinar!

In dit webinar:

  • leer je de 6 meest voorkomende dilemma’s van leidinggeven aan zelfstandige teams en krijg je tips hoe je deze kunt benutten.
  • leer je over de dynamiek tussen jou en je medewerkers en en hoe je dit zó kunt omdraaien, dat je vanzelf meer ondernemerschap en zelfstandig samenwerken creëert.
  • krijg je inzicht in 6 sleutels om eigenaarschap en autonomie te versterken.
  • leer je met de 10 stappen hoe je agility en wendbaarheid versterkt.

Het webinar is gebaseerd op het recente boek ‘in 10 stappen naar Nieuw Leiderschap’ van Toon Franken. Hij vertelt in dit webinar de highlights van het boek.

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com