Creëer de cultuur van leren in 5 fasen – door AWVN

Eigen regie op leren, inclusief talent management en duurzame inzetbaarheid! Veel gehoorde kreten, maar hoe geef je hier concreet handen en voeten aan?

AWVN weet als geen ander waar werkgevers tegen aanlopen. Daarom heeft een team van experts op het gebied van duurzame ontwikkeling praktijkervaring gekoppeld aan wetenschappelijke inzichten met als resultaat een praktisch vijf fasen model om een leercultuur te creëren. Via dit model krijgen organisaties inzicht in welke ambitie zij hebben voor leren en ontwikkelen, in hoeverre de organisatie hierop is ingericht en welke stappen zij kunnen zetten om praktijk en ambitie dichter bij elkaar te brengen. Dit met het doel vorm te geven aan een positieve leercultuur waarin werkenden zich optimaal kunnen ontplooien. Hierbij worden jouw diverse instrumenten aangereikt zoals een helpende vragenlijst om het gesprek hierover te voeren binnen je organisatie met leidinggevenden en medewerkers.

Wil jij weten hoe je op praktische wijze aan de leercultuur in jouw organisatie werkt? Margreet Xavier senior-adviseur duurzame inzetbaarheid deelt haar kennis met jou tijdens deze interactieve webinar.

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com