Circulariteit als versneller van de energietransitie: Circulaire zonnepanelen – door C-Beta


Hoe komen zonnepanelen, circulariteit en de energietransitie samen? Wat gebeurt er in de gehele keten, wat zijn valkuilen en hoe zien verdienmodellen eruit? Deze vragen komen aan bod tijdens het event Circulaire Zonnepanelen.

Drieluik
Drie sprekers staan op het podium. Dit zijn Jan-Jaap van Os van Exasun, Stan Verheijen van Solar Green Point en Job Zaal van Solar Sedum. Zij vertellen welke rol circulariteit speelt in hun dagelijks werk, delen hun ervaringen en geven ons een inkijk in de wereld van de zonnepanelen.

Paneldiscussie
We zoeken de interactie op. Onder leiding van Eefke Schramade voeren we een paneldiscussie. We nodigen de  sprekers, vastgoed opdrachtgevers, woningcorporaties en gebiedsontwikkelaars uit om hieraan deel te nemen. Om zo een beeld te krijgen van welke stappen gezet moeten worden om circulaire productie van zonnepanelen succesvol te maken.

Programma:
09.00 – 09.30 uur:           Inloop met koffie  
09.30 – 10.30 uur:           Drieluik
10.30 – 11.30 uur:          Paneldiscussie
11.30 – 12.30 uur:          Afsluiting en ruimte voor napraat aanwezigen.

Themamaand: Circular Design
Met de juiste ontwerpkeuzes zo’n 80% afval elimineren. Utopie of werkelijkheid?
Tijdens de C-Bèta themamaand ‘Circulair Design’ nemen we je mee langs verschillende vormen van ontwerp zoals product- en procesontwerp, nieuwe (keten)samenwerking, ruimtelijke ordening en nieuwe verdienmodellen. Door de juiste en bewuste keuzes te maken in de ontwerpfase wordt het mogelijk om aanzienlijk minder afval te produceren. Bezoek ons tijdens de themamaand en laat je inspireren.

Wil je ook meedenken en meepraten over circulaire zonnepanelen en de energietransitie? Meld je dan hier aan voor dit event.

Vragen? Mail: info@wesharetalent.com