Bekend maakt bemind – in gesprek met een vluchteling – door VluchtelingenWerk Nederland

  
Help jij graag mee aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen? Een samenleving waarin ook vluchtelingen welkom zijn. Dan is dit je kans! 
Wereldwijd zijn meer dan 79,5 miljoen mensen op de vlucht. Verdreven door rampen en oorlogen. Vaak vinden ze opvang in eigen land of de buurlanden. Soms trekken ze verder. Bijvoorbeeld naar Nederland. Stel je eens voor dat dit jou en je naasten overkomt?
 
Wat dat betekent, ontdekken we in een bijzondere “Bekend Maakt Bemind” ontmoeting met de vluchteling ambassadeur Moustafa van VluchtelingenWerk NederlandHij deelt zijn persoonlijke verhaal met ons: waarom hij is gevlucht en hoe het is om in Nederland een nieuw leven op te bouwen. Een ontmoeting die je raakt! Ineens zie je de mens achter ‘de vluchteling’; een mens zoals jij. Ook is er alle ruimte voor vragen en discussie. 
Samen met jullie gaan we in gesprek wat jij als individu en als organisatie zou kunnen doen voor meer inclusieve samenleving, met meer begrip en empathie voor vluchtelingen. Hoe zou jij concreet kunnen helpen?

Hier een kleine preview van Moustafa!

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.