Agile transitie: dienend leiderschap – door WeShareTalent

Voor de meeste (grote) organisaties is Agile inmiddels de norm, en zijn de eerste belangrijke vruchten geplukt van een agile transitie of transformatie. Toch blijven de uitdagingen ook legio: hoe kunnen we strategie goed laten aansluiten op de executie in de teams? Wat kunnen we méér doen dan retrospectives om het continu verbeteren te stimuleren? En: welke scaling practices beantwoorden aan ons verlangen naar een ‘minimal viable bureaucracy’?

In deze sessie gaan we in op dienend leiderschap. Leidinggeven aan Agile teams wordt vaak omschreven als ‘loslaten’. Toch vraagt leidinggeven aan Agile teams veel meer dan loslaten. Waar strugglen andere Senior Managers mee? Bespreek het met ze in de volgende ronde tafel.


De inspiratiesessie wordt begeleid door Steije de Lat in afwisseling met Vincent Snijder. Steije is een ervaren Agile spreker / trainer / coach en heeft verschillende organisaties geholpen met hun Agile transitie. Vincent is Agile Transformation Manager & Coach en helpt met zijn bedrijf Inspinity organisaties die beter willen omgaan met de veranderende wereld.

Dit event is exclusief bedoeld voor professionals die zich bezighouden met transformatie. Door naar elkaars praktijkvoorbeelden te luisteren kunnen we kijken wat transitie voor iedereen betekent. Bij een aanmelding zullen we dan ook contact met je opnemen om na te gaan of je kennis en ervaring passen bij dit event. 

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com