100 nieuwe medewerkers werven in een ‘split second’, hoe doe je dat? – door UWV*Hoe werf je in korte tijd 100 nieuwe medewerkers in een krappe arbeidsmarkt?

In 2019 heeft UWV in samenwerking met YSE meer dan 100 nieuwe medewerkers geworven die gestart zijn bij UWV Handhaving, om binnen de organisatie aan de slag te gaan met de bestrijding en voorkoming van fraude.

UWV en YSE hebben voor een intensieve en effectieve aanpak gekozen om talent te vinden, te selecteren en klaar te stomen voor deze opgave. Vandaag deelt het gezamenlijke projectteam als partners in business haar ervaringen over werving voor UWV Handhaving in een krappe arbeidsmarkt en binnen een kort tijdsbestek. Wat zijn de tips en tops en welke hobbels heeft het projectteam moeten overwinnen om snel succesvol te zijn?

Daarnaast is het projectteam ook erg benieuwd naar jouw ervaringen met de uitdagingen die de huidige arbeidsmarkt met zich meebrengt. Meld je aan voor deze interactieve sessie, deel je kennis en neem in kijkje in de keuken bij UWV!

Heb je vragen? Mail naar margot@wesharetalent.com