Workshop ‘Mom in Balance’ – door Seriousplaycoach


Seriousplaycoach 
heeft als missie om veranderkracht te creëren in teams, zodat iedereen kan doen wat de Bedoeling is. Seriousplaycoach faciliteert werksessie waarbij er serieuze vragen op tafel komen die speels en krachtig worden opgelost. Kortom; LEGO® SERIOUS PLAY® is een serieuze methodiek die professionals speels in beweging brengt!

De workshop ‘Mom in Balance’ is bedoeld voor jonge ambitieuze moeders. Vrouwen die én een professionals en/of managers zijn én grip willen krijgen op hun balans tussen werk en prive. Gewoon. Omdat het soms even ‘teveel’ is.

  • Je wilt er zijn voor je organisatie en voor je kind.
  • En er is altijd wel een deadline. Thuis of op het werk.
  • Een presentatie die je moet voorbereiden voor je project én de luiers zijn op.
  • Een tekst die af moet én een kind dat optijd van de creche moet worden opgehaald.

Tijdens deze workshop gaan we speels aan de slag met LEGO. Even iets anders. Lekker ontspannen en zelf spelen. Ja. Net als je kinderen. Maar dan wél om te komen tot reflectie en nieuwe inzichten om werk en prive meer in balans te brengen.

Nieuwsgierig? Speel dan mee!

Na de workshop heb je meer inzicht in jouw dilemma’s en een aanzet met praktische tips in wat je morgen anders kan doen. Meer ruimte om je emoties te uiten en balans te ervaren. Zodat je een blije moeder én een succesvolle professional bent.    

Het is een online workshop en het enige wat je nodig hebt is LEGO van je kids.

Nog vragen? Mail naar info@wesharetalent.com