Innovaties die wél impact hebben door Philips Innovation Services

Stel, je wilt de product portfolio of de dienstverlening van jouw organisatie vernieuwen. Er zijn veranderingen of nieuwe kansen in de markt. Hoe help je innovatieteams om plannen te maken die én mooi zijn én echt impact en succes hebben? Dat moet je een keer zelf ervaren:

Drie vragen moeten vanaf het begin helder zijn: 

  1. Welk klantprobleem wordt opgelost?
  2. Welk slim idee wordt daarvoor ingezet?
  3. Waarom wil de klant zoveel betalen dat we ook een beetje winst maken?

Tijdens deze masterclass krijg je handvatten om ook in jouw organisatie hoogwaardige waarde proposities te maken. We beginnen met de drie perspectieven en hoe die toe te passen. Nuttige tools voor ieder perspectief komen aan bod. En hoe het mis kan gaan als één van de perspectieven verwaarloosd wordt.

Met die handvatten ga je ook aan de slag, namelijk zelf die waarde propositie maken en ervaren hoe belangrijk goede managementondersteuning daarbij is. In drie rondes werken we aan de perspectieven en sluiten af met een integratie-oefening; wat zou het advies zijn aan de top: doorgaan op voorgestelde pad, aanpassen van de richting, of stoppen?  

Voor wie is deze masterclass relevant?

Of je nou gaat coachen ondersteunen of aansturen, deze masterclass is voor iedereen die teams wil faciliteren met het realiseren van impact vollere innovatie. Van general- en innovatiemanagers tot product- en marketingmanagers!

Als je nog vragen hebt, kan je mailen naar margot@wesharetalent.com