Workshop Campagne Voeren – door Jonge Klimaatbeweging

Grote kans dat jij regelmatig campagnes tegen komt. Natuurlijk van politieke partijen, bijvoorbeeld tijdens verkiezingstijd, maar ook andere actiegroepen, NGO’s of zelfs bedrijven voeren regelmatig campagnes. Het is een goed middel om aandacht te krijgen voor een onderwerp dat jij belangrijk vindt. Moet er bijvoorbeeld een eind aan het huidige leenstelsel komen? De Studentenvakbond, LSVB, vind van wel en zijn daarom de #nietmijnschuld campagne gestart. Hiermee mobiliseren ze jongeren om in actie te komen en vragen ze de aandacht van de politiek.

Wil jij weten hoe zo’n campagne nou eigenlijk opgebouwd is? Wij vertellen je in deze training wat de belangrijke bouwstenen zijn om altijd bij stil te staan tijdens het bedenken van een campagne. Ook gaan we een kritisch oog werpen op verschillende campagnes. Trekt het eigenlijk wel de aandacht van de juiste groep? Helpt iedere post of uiting bij het behalen van het doel? En had het misschien niet wat creatiever gekund?

Een interactieve training dus, die je uitdaagt om creatief en kritisch na te denken en de basis meegeeft van het opzetten van een succesvolle campagne. Ben jij er ook bij?
Ben je benieuwd wat we zoal doen, neem dan een kijkje op de website van de Jonge Klimaatbeweging.
Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.