“We werken niet te veel, we laden te weinig op” – door Tankstation voor Mensen

Voorkomen dat over een tijdje het merendeel van je collega’s kwijt bent omdat ze óf een burn-out hebben, inspiratieloos zijn óf hun heil toch elders hebben gezocht? Zorg dan dat jij en je collega’s op tijd bijtanken. Deze tijd van verandering van tijdperk vraagt om meer dan de bestaande aanpak – het is tijd voor onze persoonlijke transitie. De transitie van het verbinden van hoofd en hart. Voor iedereen toegankelijk via de vijf fasen van tanken. Kom ervaren en word je eigen tankstation!

Deze tijd waarin we leven en werken vraagt meer energie van ons als ooit te voren. Maar hoe zorgen we er voor dat ons eigen energie niveau op peil blijft? Op basis van jarenlang ervaringsgericht onderzoek heeft tankstation voor Mensen de vijf stappen van het tanken ontwikkeld. Geen coaching, geen training maar voorstellingen die een aaneenschakeling zijn van bestaande en eigen films, muziek en begeleidend verhaal. Tanken geeft je energie, inspireert, leidt je naar inzichten, geeft richting en zorgt voor creatiekracht. Want alleen wanneer je volgetankt bent, kun je een optimale bijdrage leveren aan de geformuleerde organisatiedoelen.

Programma: 
09.30 – 10.00 uur: ontvangst met koffie en thee
10.00 – 12.00 uur: inleiding op concept en voorstelling (incl pauze)
12.00 – 13.00 uur: lunch

Mail voor vragen naar: margot@wesharetalent.com

Tankstation voor Mensen is een concept voor de zakelijke markt en brengt energie, ontspanning en inspiratie op een nieuwe en unieke manier. Zij zien het als hun taak om het tanken te faciliteren, het tanken voor mensen. Laagdrempelig, voor iedereen op elk moment beschikbaar.