Value Driven Portfolio Management: maximaliseer je waarde! – door True Blue

Gebrek aan focus, geen eenduidige prioriteiten, gebrek aan transparantie, geen goede samenwerking tussen afdelingen, hoge werkdruk, gebrek aan resources, lange doorlooptijden en ga zo maar door. Herkenbaar in jouw organisatie? 

De kern van het probleem zit vaak in de focus van een organisatie. Organisaties leggen de focus te veel op het leveren van oplossingen in plaats van op het leveren van waarde. De klant daarentegen is niet geïnteresseerd in deze oplossingen, als ze niet de juiste waarde leveren. We moeten daarom meer focussen op waardes en deze bovendien beter leren managen.

Value Driven Portfolio Management (VDPM) kan jou daarmee helpen. In deze masterclass leggen wij uit hoe sturen op waarde werkt en hoe het jou kan helpen om veel van deze problemen aan te pakken en maximale waarde te realiseren voor jou en jouw klant.

Richard de Rijke en Erik Bras zijn bij Schiphol Group gestart met het ontwikkelen van en het experimenteren met Portfolio Management waaruit het VDPM framework is ontstaan. Sinds dit jaar helpen ze vanuit hun eigen bedrijf True Blue organisaties om d.m.v. VDPM maximale waarde te creëren voor hun klanten, organisatie en medewerker.

Leerdoelen van de masterclass zijn:

  • Begrijpen van het belang van het focussen op waarde in plaats van het focussen op oplossingen
  • Begrijpen van het Value Driven Portfolio Management concept
  • Inspireren hoe dit concept in de praktijk voor jouw organisatie zou kunnen werken

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com