Thinktank Talent Exchange bij Van Oord

YSE is op initiatief van Rijskwaterstaat van start gegaan met het Talent Exchange Program. Het doel van dit Exchange Program is dat Young Talent (als onderdeel van haar ontwikkelprogramma) een project kan doen bij een andere organisatie, een leerzame ervaring. Leren van anderen over de organisatiegrenzen heen is het uitgangspunt van Talent Exchange Programma. Het Talent Exchange netwerk zal bestaan uit een netwerk van organisaties die hun Young Talent deze kans durven te bieden en/ of Young Talent welkom heten om een mooie bijdrage te leveren aan de organisatie. Learning on the job maar dan bij een andere organisatie of met Young Talent uit andere organisaties.

Op 15 oktober vond de eerste brainstorm plaats met o.a. UWV, Gemeente Rotterdam, Sweco, Avans Hogeschool Servicecentrum Drechtsteden, Rijkswaterstaat en Van Oord. Hier is een verkenning is gemaakt op welke behoefte er is en hoe we een passende oplossing hiervoor kunnen maken. Als opvolging hiervan organiseren we een denktank bij Van Oord om dieper in te gaan op een aantal vraagstukken rondom talent exchange. 

Wil jij ook meedenken, of zelfs meedoen aan het programma? Meld je aan voor de denktank! Heb je vragen over het Talent Exchange Program, neem dan contact op met Masja: masja@wesharetalent.com