Ga ‘level up’ met je leiderschap: succesvol leiderschap in een onvoorspelbare wereld – door CoreChange

In veel organisaties en bedrijven is de omgeving zeer onzeker en sterk in verandering. De coronacrisis heeft dat nog versterkt. Hoe geef je succesvol leiding aan je collega’s in deze dynamiek en complexiteit? Zijn je oude manieren van doen nog afdoende, of is het tijd om Level Up te gaan?
CoreChange helpt organisaties met nieuwe vormen van leiding geven, met veel ruimte voor initiatief bij de medewerkers die de klanten bedienen, binnen een helder perspectief en duidelijke spelregels. Leiding geven vanuit vertrouwen en inspiratie, met oog voor resultaatgerichtheid. Leiderschap, dat zelforganisatie en eigenaarschap stimuleert.
Hoe ga je level up in je leiderschap, zodat je nu en in de toekomst zinvol kunt leiden, en ook in een onvoorspelbare wereld met je medewerkers succesvol kunt zijn?
In deze workshop:
  • Leer je de drie dimensies van leiderschap kennen en benutten (skills, stages en states);
  • Leer je welke leiderschap past bij het groeistadium van je organisatie en bij de toekomst;
  • Onderzoek je welke leiderschapsrollen je nu vervult, en hoe je hierin betere keuzes kunt maken;
  • Maak je een zelfscan op de 21e eeuwse leiderschap-skills;
  • Leer je een krachtige en simpele methode om – ook onder druk of in hectiek- je optimale leiderschap in te zetten.
De workshop wordt gegeven door Anouk Brack en Toon Franken, die vanuit hun brede ervaring met het begeleiden van organisaties en management de principes hebben ontdekt voor ‘level up leiderschap’.

Anouk Brack werkt vanuit Anouka Training en is de auteur van de management boeken ‘De verborgen Dimensie van Leiderschap’’ en ’Leiderschap in Verandering’’.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com