Succes: is het toeval of niet? De impact van data gedreven werken – door Inergy


Elke organisatie wil data gedreven werken om daarmee de prestaties te verbeteren, wat is daar dan voor nodig? We gaan met  Inergy en met elkaar aan de slag om te leren hoe je de data gedreven volwassenheid van jouw organisatie kunt meten. 

Verwacht een interactieve sessie waarbij je aan het einde van deze anderhalf uur weet welke vijf thema’s fundamenteel zijn met de verdieping van deze thema’s voor een volwassen data gedreven organisatie.

Programma

  • Feiten en mythes rondom data
  • Toelichting vijf onderdelen van het data gedreven werken model 
  • Samen invullen quickscan voor je eigen organisatie

Gastsprekers

Frank Habers, Consultant Data & Analytics 
Frank is al meer dan 25 jaar werkzaam als expert in data en analytics. Hij is als consultant gestart bij een leverancier van Business Intelligence-software, daarna is hij overgestapt naar een consultancy-firma en in 1999 was hij een van de oprichters van Inergy. Binnen het vakgebied van data & analytics begeeft hij zich op scheidsvlak van techniek en business en heeft als doel om organisaties meer data gedreven te laten werken. Zijn stijl daarbij is het eenvoudig maken van complexe zaken. Frank vertelt je in deze sessie meer over de vijf onmisbare onderdelen van data gedreven werken en de scan die Inergy ontwikkeld heeft. 

Richard van Seeters, director business development 
Richard helpt organisaties kansen te ontwikkelen waardoor waarde uit data wordt gehaald. Met zijn ruime ervaring in IT-dienstverlening, outsourcing en consulting is Richard gericht op projecten die daadwerkelijk organisaties zichtbaar beter laten presteren en meetbaar waarde toevoegen. Zijn motto is: met een open en creatieve geest bereik je het meest! Hij neemt je vandaag mee in de why achter Inergy en de feiten en mythes rondom data.
Zijn motto is: met een open en creatieve geest bereik je het meest! 

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.