Stratego voor Vrouwen – door In Touch

Als ambitieuze vrouw zijn er een aantal uitdagingen waar je in je carriere tegenaan kunt lopen. Wat als je jouw werkomgeving als spel, objectief, kunt gaan bekijken. Inzicht krijgt in de regels van het spel, om hier jouw voordeel mee te doen? Stratego voor vrouwen is erop gericht om een ieder bewust te maken van de onbewuste gedragspatronen, wat we ook wel genderbias noemen. Jij hebt het, ik heb het, we hebben het écht allemaal.

Bij In Touch zijn we ervan overtuigd, dat de wereld beter en leuker wordt als meer vrouwen invloed nemen. In een sneak peak sessie van Stratego voor vrouwen exclusief voor WeShareTalent, nemen we jou graag kort mee in de ongeschreven regels en de gedragspatronen. Zodat jij leert te herkennen hoe jij door strategische keuzes zo effectief mogelijk jouw doelen kunt behalen, wat die ook mogen zijn. In Touch is al ruim 24 jaar actief op dit gebied en organiseert trainingen, workshops, lezingen en coaching trajecten.

Een klein voorproefje van wat er komen gaat in de 90 minuten sneak peek:

  • Door welke bril kijken we naar situaties? (Inclusief gegarandeerde aha momenten)
  • Welke ongeschreven regels gelden er op de werkvloer?
  • Hoe herken ik bepaalde (Arche)types en hoe ga ik hier strategisch mee om?

Spreker Gerdi Zarza heeft na een carrière switch vanuit de zorg carrière gemaakt binnen een corporate, en zal zich per november volledig richten op het versterken van de vrouwen in deze wereld vanuit In Touch.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com