Sopheon: effectief leren innoveren

Na een gezamenlijke lunch gaan we in op het volgende: jouw bedrijf heeft intussen wel begrepen dat innoveren van levensbelang is. Maar kan het sneller? Hoe kan het beter? Wat zijn de juiste intitiatieven om in te investeren?

Het is inderdaad niet makkelijk om een entrepreneurial spirit te combineren met management processen die echt werken. Toch zijn er bedrijven, groot en klein, die hierin succesvol zijn en we terecht “best in class” noemen. Sopheon heeft 20 jaar ervaring in het werken met deze ambitieuze bedrijven, en staat hen bij met consultancy, software en best practices. Analysten en 250+ klanten wereldwijd erkennen Sopheon als leider in innovatie performance management. Tijdens deze sessie delen zij graag de opgedane kennis.

Veel bedrijven hebben een innovatieproces en hulpmiddelen, maar zijn desondanks niet effectief. Vaak is de sleutel tot succes het nemen van betere beslissingen. In principe beantwoordt Sopheon 4 ogenschijnlijk eenvoudige vragen:

• Welke strategieën moeten we financieren om onze groeidoelstellingen te behalen?

• Past dit nieuwe idee / initiatief in onze innovatiestrategie?

• Met welke initiatieven zullen we onze strategieën te realiseren?

• Uit het gehele portfolio van iniatieven; welke krijgen voorrang?

Wil jij eens sparren over de effectiviteit van jouw innovatie proces? Horen en leren hoe anderen dat doen? Leren van Sopheon ervaringen? Van Bart Van Lysebeth en zijn collega consultans kan je leren hoe deze “best in class” organisaties beter zijn gaan innoveren. Uiteraard horen we niet alleen de succesverhalen maar ook de valkuilen en elkaars ervaringen.