Samen sterk: hét verhaal van Rabo Foundation

Samen sterk. Dát is de kracht van een coöperatie. Het is ook het idee achter de Rabobank Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank. Investeren in de zelfredzaamheid van mensen is het belangrijkste doel. In eigen land en ver daarbuiten. Mensen die hard werken om een (economisch) zelfstandig bestaan op te bouwen verdienen steun. Financieel én door de inzet van de expertise en het netwerk van Rabobank Foundation. 

Rabo Foundation
is het maatschappelijke fonds van de Rabobank. Ze stimuleren de zelfredzaamheid van boerenorganisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Dit doen ze door financieringen aan te bieden en het delen van uitgebreide coöperatieve-, bankieren- en landbouwexpertise die als Food & Agri bank zijn opgebouwd. Ze helpen organisaties haar doelen te bereiken door kleinschalige boeren toegang te geven tot financiering, spaarmogelijkheden, kennis en nieuwe markten. Daarnaast ondersteunen ze het inzetten van technologische ontwikkelingen om de target groep – kleinschalige boeren – nog effectiever te ondersteunen.

Wil je kennis maken met en meer te weten komen over het gedachtegoed van Rabobank Foundation? Meld je dan aan voor dit bijzondere event rondom het thema purpose

Voor vragen kan je mailen naar margot@wesharetalent.com