AON & COT: Organisation Resilience and Risk Management

       
Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf weerbaar is tegen nieuwe risico’s in een snel veranderende wereld? En hoe zorg je ervoor dat de reputatie van je organisatie overeind blijft in tijden van crisis.

Alex van den Doel, Managing Director Aon Global Risk Consulting, Paul van Hoof, consultant bij COT voor safety security en crisis management, en Jelleke van Rantwijk, senior consultant en crisiscommunicatie-expert bij het COT nemen je tijdens dit event mee op verschillende dimensies van resilience; ofwel de veerkracht van organisaties.

Na een korte uiteenzetting van onze visie op zowel risico- als crisismanagement spelen alle aanwezigen onze cybercrisisgame en gaan we dieper in op het toprisico reputatieschade. 

Het programma start om 14.00. Vanaf 16.00 is er tijd om al je vragen te stellen aan Alex, Marco en Jelleke en aansluitend wordt een borrel verzorgd. Wil je middels een simulatie meemaken wat de belangrijkste uitdagingen en kritische beslissingen tijdens een cybercrisis zijn en ben je benieuwd hoe de reputatie van je organisatie beschermd blijft? Meld je dan aan voor dit event!