Neuromarketing

Neuromarketing wordt een glansrijke toekomst toegedicht. Met neuromarketing pas je medische technieken en inzichten uit de neurowetenschap toe op het terrein van marketing. Hoe gaat neuromarketing jouw klantcommunicatie beïnvloeden? 

Een klant zegt niet wat hij doet en doet niet wat hij zegt, alle marketingonderzoeken ten spijt. Neuromarketing belooft dat (onbewuste) keuzeproces van de klant wel inzichtelijk te kunnen maken, zonder de vertekeningen en aannames. Neuromarketingonderzoek ontwikkelt zich razendsnel. Steeds meer bedrijven zetten neuromarketing onderzoeken en –technieken in en leren rap wat wel en niet werkt. 

Deze masterclass geeft je een eerste kennismaking met neuromarketing. We kijken naar de rol van neuromarketing naast traditionele marketing onderzoeken. We bespreken cases en bekijken of neuromarketing de gouden oplossing is voor alle onderzoeksvragen naar klantgedrag. 

13.00 – 13.30     Inloop
13.30 – 15.00     Introductie op neuromarketing
15.00 – 16.00     Cases & Best Practices
16.00 – 17.00     Afsluiting en Borrel   

Marketingdirector Ernst Gleijm vertelt de ins en outs van neuromarketing en gaat graag met jou in discussie over de glansrijke toekomst.

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar tessa@wesharetalent.com.