Lunchlezing: De 6 geheimen van Cialdini om mensen te overtuigen – door WeShareTalent

Bewust of onbewust proberen we op werk iedere dag mensen te beïnvloeden. Dit kan zijn wanneer je een presentatie moet geven op werk en mensen wilt meenemen in jouw project, een nieuwe klant wilt binnenhalen of jouw baas probeert te overtuigen dat je klaar bent voor een stap hogerop.

De andere kant op werkt het ook, we worden namelijk iedere dag bewust, maar vaker onbewust beïnvloed door mensen en organisaties. Denk maar aan advertenties die impact hebben op de producten die je aanschaft en wanneer je een collega helpt die om hulp vraagt voor een project.

In deze boekbespreking van WeShareTalent gebruiken we de 6 geheimen uit het boek ‘Invloed’ van Robert Cialdini om te kijken hoe je mensen op een positieve manier kan beïnvloeden. De kans is aanwezig dat je een aantal van de theorieën van Cialdini al toepast in je eigen leven.

In deze sessie gaan we dan ook samen de vertaalslag maken van theorie naar praktische toepasbaarheid op het werk en privé. Deze sessie is dus interessant voor iedereen die zijn of haar verhaal meer kracht wil bijzetten en in dagelijks leven beter wilt herkennen welke invloed er op ons wordt uitgeoefend.

Leerdoelen:

  1. De theorie leren achter de 6 geheimen uit het boek ‘Invloed’ van Robert Cialdini
  2. Hoe je deze geheimen kunt toepassen in jouw leven

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.