Inzicht in Toezicht / 05-03-2019


Een introductie in de wereld van toezicht waarbij je theoretische kennis opdoet en je zelf de rol van toezichthouder op je neemt in uitdagende cases.

Vind jij ook dat het toezicht op organisaties belangrijk is? En we met de jongere generaties meer zou kunnen betekenen voor organisaties? Dus niet alleen grijze oude mannen, maar ook frisse jonge inzichten? Wij zoeken talenten die hier zelf actief een bijdrage aan willen leveren! We werken met vier generaties samen aan het verbeteren en vernieuwen van toezicht in de “Governance by Meaning” community. 

Masterclass Inzicht in Toezicht

De masterclass “Inzicht in Toezicht” wordt gegeven door (afwisselend) Jeroen de Leeuw, Hans Stellingsma en Peter Velseboer. 

Op de middag krijg je in vogelvlucht inzicht in de basis principes van de wereld van inzicht. Van de rol van de toezichthouder, de informatieparadox, het juridische kader tot ethische dilemma’s. Het is een actieve middag waarbij je in groepen real live cases gaat doen en daarbij in de huid kruipt van een toezichthouder. 

Het vervolg na deze eerste Masterclass:

Na deze basis Masterclass gaat de wereld van toezicht verder voor je open. De community biedt aanvullend een serie kijkjes in de keuken van Toezicht aan in diverse sectoren. Voor specifieke thema’s worden sessies georganiseerd variërend van “Technologie en innovatie voor Toezichthouders” of “De rol van toezichthouder bij het ontwikkelen naar een duurzame organisatie”.

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar rennie@wesharetalent.com