Investeren in het onderwijs met een MBO-scholarship – door KPMG


KPMG investeert in het onderwijs, omdat zij geloven dat goede scholing de beste manier is om de economie en onze maatschappij te versterken. 
Daarom is KPMG een scholarship voor MBO studenten gestart.  
 
Jan Hommen, voormalige CEO van KPMG Nederland: “MBO-studenten zijn heel belangrijk voor de samenleving. Zij krijgen niet de aandacht die studenten die wetenschappelijk onderwijs gaan doen, vaak krijgen. En wij wilden graag iets bijzonders doen voor deze groep. Er zitten veel jonge mensen bij, die al op jonge leeftijd veel hebben meegemaakt en die zich soms, als het ware, aan hun haren omhoog trekken. Wij willen laten zien dat wij dat erg waarderen en dat wij ze een extra stimulans willen geven om die bijdrage, die zij kunnen geven aan onze maatschappij, nog extra te benadrukken.
 
Het KPMG Jan Hommen Scholarship (KJHS) programma is gericht op talentvolle mbo-studenten, die ook een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Elk jaar krijgen de geselecteerde mbo-studenten een Talentontwikkeldag aangeboden, een dag met een talentassessment, terugkoppel gesprekken en workshops die de deelnemers uitdaagt om hun talenten te laten zien en te werken aan hun ontwikkelpunten. Daarnaast maken ze gebruik van het KPMG netwerk, krijgen ze een KPMG-coach, volgens ze workshops en intervisie sessies met mede winnaars. 
 
Nog vragen? Mail naar: Info@wesharetalent.com