In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap – door CoreChange

De huidige omstandigheden zijn heel dynamisch, hoe geef je hierbij leiding? Hoe kun je meebewegen op kansen én op koers blijven? Hoe kun je regelruimte geven aan medewerkers én in control blijven? Zijn je oude manieren van doen nog afdoende, of is het tijd om je leiderschap te verdiepen en aan te scherpen?

Toon Franken van CoreChange schreef onlangs een boek ‘’In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap”. In dit webinar krijg jij al een preview van het boek! Toon biedt je een leidraad voor leiding geven in deze tijd. In 10 stappen krijg je de principes en vaardigheden, die je helpen om vanuit een bredere blik te bespeuren wat er nodig is en daar soepel op in te spelen. Je leert hoe je eigenaarschap kunt vergroten en je leiderschap kunt verdelen.

Het boek schudt je wakker en zet aan tot onderzoek naar je eigen rol en gewoontes als leider. Het biedt een praktische ontdekkingstocht, met inspirerende en concrete praktijkvoorbeelden.

Hoe kun je je leiderschap verder ontwikkelen en uitbreiden? Hoe kun je zorgen dat je met je organisatie succesvol bent in de dynamische wereld, die zich aandient?

In deze workshop:

  • Leer je 10 stappen van Nieuw Leiderschap.
  • Ontdek je de extra dimensies van leiderschap en hoe je deze kunt benutten.
  • Krijg je met een zelfscan inzicht in de 21e eeuwse leiderschap-skills.
  • Leer je een krachtige en simpele methode om – ook onder druk of in hectiek- je optimale leiderschap in te zetten.

De workshop wordt gegeven door Toon Franken, organisatie adviseur, leiderschapscoach en auteur van ‘In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap’’.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com