Hybride werken, het concept en de realisatie (praktijkcase) – door Athora

Door Corona werkte ineens bijna iedereen thuis. Toen in voorjaar 2021 de Corona-maatregelen versoepeld werden, konden de kantoren ook weer open. Maar gaan we terug naar kantoor, zoals vanouds? Of gaan we het anders doen en benutten we de ervaringen van afgelopen jaar? Binnen Athora gaan we voor de mix en in deze workshop presenteren we het concept Hybride werken en vertellen we over de negen onderdelen van de implementatie. En natuurlijk vertellen we over de ervaringen. 

De workshop wordt verzorgd door Sandra Baltissen, ‘Strategy Consultant Digital Workspace, en Jan Vriens, Learning & Development consultant. Sandra en Jan maken allebei deel uit van het projectteam dat hybride werken binnen Athora Netherlands implementeert.

Centraal in Hybride werken is het samenspel tussen bricks, behaviour en bytes: de kantooromgeving richten we anders in, we verleiden medewerkers en we zorgen voor de ondersteunende IT-middelen. En communicatie is key! We bouwen daarbij voort op de ervaringen met Het Nieuwe Werken sinds 2009.

In de workshop gaan we in op:

  1. Wat verstaan we onder Hybride werken?
  2. Welke implementatiestrategie hebben we gekozen?
  3. Hoe ziet de aanpak eruit?
  4. Op welke manier betrekken we  de verschillende stakeholders?
  5. Wat zijn de ervaringen en de lessons learned?

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.