Hoe bouw je een succesvol klantcontactcenter? – door Van Lanschot Kempen

In 2020 is Van Lanschot Kempen met het klantcontactcenter een nieuwe weg ingeslagen met het doel om in 2024 het beste klantcontactcenter van Nederland neer te zetten. Een onderdeel van die verandering is klantbeleving naar een hoger niveau te brengen. Hiervoor is een vier jaar durend programma opgezet om een positieve klantbeleving neer te zetten en te blijven waarborgen.

In deze denktank deelt Martijn Boevink van Van Lanschot Kempen de stappen die reeds zijn genomen, maar is er daarnaast ook nieuwsgierigheid over hoe andere organisaties omgaan met hun klantbeleving. Vind je het leuk om ideeën op te doen of jouw ervaringen te delen. Meld je dan aan voor dit Webinar!

Martijn Boevink werkt sinds 2005 bij Van Lanschot Kempen en is sinds begin 2019 manager van de afdeling Client Services, het contactcenter van vermogensbeheerder. Martijn heeft jarenlange professionele ervaring in het managen en innoveren van klantcontactcenter, zo heeft hij zich bij Van Lanschot Kempen onder andere met WFM en de omnichannel strategie beziggehouden.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com