‘Het nieuwe werken’ voor medewerkers van de gemeente Haarlemmermeer

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door JAM voor medewerkers van de gemeente Haarlemmermeer. Tijdens deze bijeenkomst zal Ruud Rikhof meer vertellen over het nieuwe werken.Onderwerpen die aanbod komen zijn: 

1. Technologie versnelt en gaat convergeren.
2. Wereld van werk in de toekomst.
3. Work Tech software voor organisaties.
4. Hoe ziet leiderschap eruit; veranderingen in leidinggeven om die transitie door te maken. Denk aan de employee experience en consumeratizon van werk.

Programma
15.00 – 15.15 uur: opening
15.15 – 16.15 uur: gastspreker Ruud Rikhof
16.15 – 16.30 uur: afsluiting

Over de gastspreker
Ruud Rikhof, oorspronkelijk uit Twente, heeft meer dan 30 jaar in HR gewerkt, in Nederland bij SHV, daarna in het buitenland bij onder meer IBM, Bristol-Myers Squibb, Novartis en als laatste bij UBS, waar hij als Managing Director HR verantwoorde voor 20.000 medewerkers. Sinds 2012 is hij de eigenaar van KennedyFitch, een boutique met een brede portfolio van diensten voor HR, in executive search, management consulting, research, netwerken en conferences. Hij heeft de laatste jaren regelmatig gepubliceerd over “nieuw HR en nieuw werken”. Hij is onder meer oprichter van www.beyondhrforum.com. Op het persoonlijke vlak; na 30 jaar buitenland is hij net weer teruggekeerd naar zijn geboortegrond.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com