Hé marketing talent, denk jij eens mee met de marketingstrategie van Spieren voor Spieren?

  

Wie herinnert zich niet die gave berenactie van Kika in samenwerking met SC Heerenveen? Het leverde PR op, maar ook een gigantisch donatiebedrag van ruim € 200.000,-. Wij waren hier jaloers op, want waarom kregen wij dit sublieme idee niet? Ondanks veel enthousiasme en een positieve mindset, schieten wij tekort op het denken in marketingkansen.

Spieren voor Spieren heeft een moeilijk 2020 achter de rug, omdat mensen met gezonde spieren nauwelijks meer in actie konden komen voor kinderen met zieke spieren. Het is noodzakelijk dat er vanuit marketingdenken meer kansen worden benut, zodat Spieren voor Spieren alle spierziekten bij kinderen kan verslaan. 


Hoe kunnen we mensen in actie krijgen voor Spieren voor Spieren of donaties werven, ongeacht de omstandigheden? 

Dat is de vraag die centraal zal staan in deze creatieve brainstorm.
Uiteraard heeft Spieren voor Spieren mooie partnerships en projecten, zoals het verkopen van voetbalkaartjes voor wedstrijden die je niet live kan zien of het bedenken van het event trapvoortrap.com. Maar het echte marketing talent ontbreekt! 
In een kleine denktank (max. 5 mensen) willen we graag in gesprek met marketing professionals die het leuk vinden vanuit hun expertise mee te denken met Spieren voor Spieren. Wie weet wordt er wel een zaadje geplant voor een nieuwe marketingcampagne! Wie wil ons helpen en denkt met zijn/haar talent met ons mee?

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.